De Boer: "Altijd contact met Huntelaar en Sneijder"

Jw
20 april 2016, 23:17   Bijgewerkt: 20 april 2016, 23:25

In een periode waarin Ajax in de persoon van Arek Milik eindelijk een scorende spits tot zijn beschikking heeft, wordt de club ook in verband gebracht met Klaas-Jan Huntelaar. Trainer Frank de Boer bevestigde na afloop van de zege van SC Heerenveen (0-2) dat hij nog altijd op zoek is naar een extra spits. Huntelaar geldt daarbij als een belangrijke kandidaat.

"Het is afwachten. We hebben wel twee goede spitsen nodig. Momenteel hebben we geen goede spits achter Milik, El Ghazi is de enige. Er komt wel een groot talent aan, Kasper Dolberg, maar in de Champions League heb je goede spitsen nodig", redeneert De Boer in gesprek met FOX Sports.

Huntelaar gaf eerder vandaag aan een terugkeer naar Ajax te overwegen, maar pas later te willen beslissen. "We zullen het zien. Ik weet niet of Marc Overmars (technisch manager, red.) dit al heeft beantwoord. Maar wij staan altijd met dit soort jongens in contact, ook met Wesley Sneijder", besloot De Boer.

De coach zag zijn team in Heerenveen weer de koppositie overnemen van PSV. "Ik had het gevoel dat we de bovenliggende partij waren. In de rust heb ik gezegd dat het beter moest", aldus De Boer, die de strafschop terecht vond. "Ik heb de beelden nog niet gezien, maar volgens mij was dit wel een penalty. Hij raakte hem in ieder geval wel met zijn hand."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen