Cabral: "Zou apart zijn als er geen aanbiedingen komen"

Ger
20 april 2016, 15:54

Jerson Cabral maakt zich geen zorgen over zijn voetbaltoekomst. Hoewel de vleugelspeler van FC Twente binnenkort zonder contract zit, verwacht hij komend seizoen gewoon onder de pannen te zijn. Dat vertrouwen haalt Cabral uit zijn goede optredens in 2016.

"Ik ben transfervrij, ik doe het niet verkeerd. Dus ik zou het wel apart vinden als er geen aanbiedingen komen van clubs", zegt Cabral tegen de NOS. Na dienstverbanden bij Feyenoord en FC Twente en verhuurperiodes aan ADO Den Haag en Willem II staat de aanvaller open voor een buitenlands avontuur. "Elke speler droomt van het buitenland. Maar het moet wel kloppen. Ik ga niet zomaar naar de eerste de beste club die zich meldt."

Twente besloot onlangs het aflopende contract van Cabral niet te verlengen. Een puur formele kwestie, aangezien clubs volgens de cao-bepalingen daartoe verplicht zijn. Twente zou de Rotterdammer in de komende weken daarom alsnog een aanbieding kunnen doen. "Als er goede voorwaarden tegenover staan, zou het geen teleurstelling zijn om hier ook volgend jaar te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen