Stegeman: "Duel met Feyenoord een mooie uitdaging"

19 april 2016, 17:12

Heracles Almelo krijgt woensdagavond bezoek van Feyenoord, de ploeg uit Rotterdam die de derde plaats in de Eredivisie zo snel mogelijk wil veiligstellen. De ploeg van John Stegeman hoopt echter roet in het eten te gooien voor de bekerfinalist. "Het is een mooie uitdaging", spreekt de trainer van Heracles op de clubsite.

"We kijken ernaar uit om tegen topclub Feyenoord te spelen. Het is een mooie uitdaging om samen met onze trouwe aanhang een gevecht te leveren", blikt Stegeman vooruit. "Ik denk dat Feyenoord heel graag de derde plaats wil veilig stellen, dan kunnen ze wat relaxter naar de bekerfinale toewerken. Aan de andere kant willen ze morgen ook niet tegen een rode kaart oplopen. Ik verwacht echter niet dat Feyenoord met de kop al bij de finale zit."

De oefenmeester van de nummer zes van de Eredivisie ziet Feyenoord als een lastige opponent. "Ik vind Feyenoord een uitstekende ploeg die de laatste tijd veel punten heeft gepakt. Dat doen ze met realistisch en avontuurlijk voetbal. Ze hebben uitstekende spelers, en niet alleen de eerste 11 maar ook de spelers die op de bank zitten."

Bij Heracles kunnen Bas Sibum, Dario Vujicevic, Tim Breukers en Gonzalo Garcia woensdag niet in actie komen. Wout Droste is een twijfelgeval. "Maar over zijn beschikbaarheid ben ik positief", besluit Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen