Leverkusen bindt Kiessling langer: "Wil hier de titel pakken"

19 april 2016, 12:00

Bayer 04 Leverkusen heeft Stefan Kiessling langer aan zich weten te binden. Het contract van de blonde aanvaller liep medio 2017 af en is met een jaar verlengd. De Duitse club meldt op de officiële website dat Kiessling vanochtend (dinsdag) zijn handtekening zet onder het nieuwe contract, waarin ook is afgesproken dat hij na zijn actieve carrière aan de club verbonden blijft in een andere rol.

Sportief directeur Rudi Völler is blij met de contractverlenging. "Hiermee geven we een duidelijk signaal af. Stefan heeft altijd gepresteerd in de afgelopen jaren en zal dat blijven doen. Hij is een zeer belangrijke speler voor ons, zowel op het veld als in de kleedkamer. Zijn leiderschap en ervaring worden zelfs nog onderschat."

Kiessling zelf is ook vergult met het nieuwe contract. "Ik ben erg blij dat Leverkusen zoveel vertrouwen in me toont. Het is duidelijk dat ik alles voor deze club zal blijven geven", aldus de 32-jarige spits, die ambitieus blijft. "Het is mijn doel om hier met de titel af te sluiten." In het huidige seizoen staat Leverkusen derde, op 27 punten afstand van koploper Bayern München.

Kiessling speelt al sinds 2006 voor Leverkusen. In het seizoen 2012/2013 werd hij topscorer van de Bundesliga met 25 goals. Dit seizoen is hij minder productief, met vier goals. Topscorer aan de kant van Leverkusen is Chicharito. Hij wist in de Bundesliga al zestien keer het net te vinden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen