FC Groningen blijft hopen op deelname aan play-offs

18 april 2016, 15:47

Met nog drie wedstrijden te gaan staat FC Groningen op plek elf in de Eredivisie. Dat is te weinig om deel te mogen nemen aan de play-offs aan Europees voetbal, maar onoverbrugbaar is het gat naar de top acht niet. En dus blijven Danny Hoesen en Abel Tamata stiekem hopen.

FC Groningen speelt dinsdag thuis tegen Roda JC, daarna treft het nog sc Heerenveen (uit) en Heracles Almelo (thuis). Voor Hoesen telt maar één ding: "We willen drie keer winnen en hebben niet in eigen hand of we dan de play-offs halen. Maar je moet er alles uit willen halen wat er in zit", zegt hij op de website van zijn club. Ook Tamata heeft de hoop op deelname aan de play-offs nog niet opgegeven: "We hebben afgelopen zaterdag in De Kuip ook weer een aardige prestatie neergezet en je merkt dat er in de selectie iets leeft. Het kunnen nog hele mooie wedstrijden worden. Zo lang we blijven winnen, blijven we in de race. Op dit moment moeten we nog helemaal niet naar de andere ploegen kijken. Het enige dat we zelf in de hand hebben, is het winnen van onze eigen wedstrijden. We moeten zeker weten dat we er alles aan gedaan hebben."

Michael de Leeuw, Simon Tibbling en Alexander Sørloth zijn wegens fysieke klachten twijfelgevallen bij FC Groningen, waar Bryan Linssen wel terugkeert. De achterstand van de bekerhouder op Vitesse, dat achtste staat, bedraagt vier punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen