"Hoe dom kan je zijn een week voor de bekerfinale?"

18 april 2016, 10:03

Naast zijn opzienbarende uitspraken over scheidsrechter Danny Makkelie en zijn omstreden gegeven penalty tijdens Ajax-FC Utrecht (2-2) ging Willem van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad ook in op de bekerfinale van Feyenoord tegen Utrecht, die Michiel Kramer volgens het clubicoon wel had kunnen missen.

Kramer ging afgelopen zaterdag tegen FC Groningen (1-1) over de schreef, hij raakte in de clinch met meerdere verdedigers van de tegenstander. Van Hanegem vindt dat de spits blij moet zijn dat hij mocht blijven staan. "Ook daar liep er een scheidsrechter rond die niet consequent was. Kramer had uiteraard weggestuurd moeten worden. Ik hoorde hem vertellen dat het over en weer was met de verdedigers van Groningen. Dat zal wel, maar hij pakte iedereen bij zijn keel. Hoe dom kan je zijn een week voor de bekerfinale?", vraagt De Kromme zich af.

Daar laat Van Hanegem het niet bij. "Het was gewoon rood, wegwezen. Hij was in de eerste helft ook al bezig. Ik begrijp dan niet dat de trainer hem er niet uithaalt. Het was wachten op problemen", aldus de oud-international, die ook vooruitblikt op de bekerfinale van komende zondag. "Ik denk eerlijk gezegd dat Feyenoord zondag geen favoriet is. Ik zou niet weten op grond waarvan. Het spel was tegen FC Groningen behoorlijk bedroevend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen