Verbazing bij Carroll: "Speler gaat liggen voordat ik hem raak"

17 april 2016, 20:40

Andy Carroll snapte zondag niet waarom hij in de laatste minuut tegen Leicester City een strafschop tegen kreeg. De aanvaller van West Ham United kwam licht in aanraking met Jeffrey Schlupp. De arbiter kende geen twijfel en legde de bal op de stip.

Leonardo Ulloa benutte het buitenkansje in de blessuretijd en zorgde daarmee voor een 2-2 eindstand. Even daarvoor had Caroll zij ploeg nog met een penalty op gelijke hoogte gebracht en een teamgenoot op schitterende wijze de 2-1 zien maken tegen de koploper.

"Het is hard voor de scheidsrechter, maar zulke duels kwamen de hele wedstrijd al voor", vertelt Caroll aan Sky Sports. Als je kijkt naar dat moment waarop Leicester een penalty kreeg, de speler ging al liggen voordat ik hem raakte. Schlupp was op zoek naar de strafschop."

West Ham United doet nog altijd mee in de strijd voor een Champions League-ticket met een zesde plaats in de Premier League. De laatste vier duels eindigden echter allemaal in een gelijkspel. "Het is teleurstellend."