Atlético Madrid legt druk bij Barcelona na zege op Granada

17 april 2016, 20:03

Atlético Madrid heeft zondag gedaan wat het moet doen in de strijd om het kampioenschap. Dankzij een 2-0 overwinning op Granada staat het in punten gelijk met FC Barcelona. De Catalanen hebben echter een wedstrijd te goed.

De Madrilenen hadden maar één opdracht van tevoren: winnen en het maakt niet uit hoe. Atlético begon voortvarend aan het duel met de laagvlieger die nog vecht tegen degradatie. Koke zette zijn werkgever na een kwartier spelen op voorsprong.

Dat Fernando Torres tegen het einde van de competitie steeds beter begint te spelen, bleek ook zondagavond. Op aangeven van Koke was de voormalig speler van onder andere Liverpool verantwoordelijk voor de 2-0. Angel Correa bepaalde vlak voor tijd met zijn vierde van het seizoen de eindstand op 3-0.

Granada staat slechts een punt boven de degradatiestreep. Atlético staat weliswaar gelijk met FC Barcelona, maar beschikt over een minder doelsaldo. Zij hebben het voorlopig dus niet in eigen hand. Real Madrid staat bovendien slechts een punt achter Atlético.

Villarreal verloor zondag op bezoek bij Rayo Vallecano (2-1), dat eveneens tegen degradatie vecht. De halvefinalist van de Europa League kan met een vierde stek bijna geen kant op in de Spaanse competitie. Het moet alleen oppassen dat Athletic Bilbao niet dichterbij komt. Sevilla speelde zondagmiddag 1-1 tegen Deportivo La Coruña.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen