Derijck schrikt van contractvoorstel ADO Den Haag

17 april 2016, 18:45   Bijgewerkt: 18 april 2016, 10:32

Timothy Derijck lijkt bezig aan zijn laatste weken voor ADO Den Haag. De verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract. ADO deed weliswaar een contractaanbieding, maar daarover is de speler zeer teleurgesteld.

"Natuurlijk ben ik van het aanbod geschrokken", bekent Derijck tegenover FOX Sports. "Ik wist dat de club in een lastige situatie zit, maar dat het zoveel minder zou zijn, was wel schrikken. Vijftig procent minder was het minimum, het percentage was zelfs hoger. Hoe graag ik hier ook ben, met dit voorstel zou niemand blijf zijn. Daar spreekt geen waardering uit."

In 2014 keerde de Belg terug bij ADO Den Haag na een teleurstellend avontuur bij PSV. Opvallend is een clausule in het contract van Derijck. Bij 25 duels van minimaal 45 minuten wordt zijn verbintenis automatisch verlengd. Inmiddels zit hij op 24 optredens, waarvan 23 duels met minimaal 45 minuten. "Ik mag die 25 niet halen. Nog een wedstrijd en dan zit het erop voor mij. Ik begrijp de club ook, maar als het bij dit aanbod blijft, dan is het definitief nee."

De jarige Thomas Kristensen wist na de 0-2 nederlaag bij Willem II eveneens niet te vertellen waar zijn toekomst ligt. "Ik hoopte dat ik op mijn verjaardag misschien een voorstel kreeg, maar voorlopig is het afwachten. Als je geen aanbieding krijgt, moet je rondkijken. Ik heb twee kinderen en wil met mijn gezin graag hier blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen