Cabral kritisch op Twente en arbitrage: "Dramatisch slecht"

16 april 2016, 11:39

Na afloop van het uitduel met De Graafschap stond het gezicht van FC Twente-buitenspeler Jerson Cabral op onweer. De aanvaller knalde de Tukkers met een heerlijke goal nog wel op voorsprong op de Vijverberg, maar een late goal van Piotr Parzyszek gooide roet in het eten voor Twente. Cabral is kritisch op zijn team en de arbitrage.

Volgens de aanvaller liet scheidsrechter Allard Lindhout veel steekjes vallen. "Ik heb veel tikken gehad en heb daar nog wat last van. Daar ben ik een beetje boos over", zegt Cabral tegen Tubantia. "Ook al hoort het bij voetbal, ik vind dat er scherper opgelet mag worden door de mensen die daarvoor aangewezen zijn, waaronder de scheidsrechter."

De goal van Cabral leek de winnende voor Twente, maar in extremis maakte De Graafschap alsnog gelijk. Een teleurstelling voor Twente, aangezien de thuisploeg door een rode kaart het laatste halfuur met tien man acteerde. "Als je 1-1 speelt met een man meer, is dat zwaar teleurstellend. Aan de bal waren we dramatisch slecht, waardoor we niet goed in de wedstrijd kwamen", zag de trefzekere aanvaller. 

Woensdag speelt Twente thuis tegen Excelsior.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen