NEC wil iets goed maken tegen hekkensluiter Cambuur

15 april 2016, 17:55

Het contrast is groot bij NEC en SC Cambuur. Waar de Nijmegenaren als promovendus meedoen om de play-offs om Europees voetbal, daar zijn de Friezen met nog vier duels te gaan de hekkensluiter in de Eredivisie. Zondag treffen NEC en Cambuur elkaar in Nijmegen.

Faber: "We hebben wat goed te maken tegen Cambuur"

Faber verwacht een defensief Cambuur in De Goffert. "We zullen zorgvuldig met de ruimtes om moeten gaan en rekening moeten houden met eventuele gevaarlijke counters van hun kant. Het zal dus zeker geen makkelijke wedstrijd worden zondag, maar in deze fase van de competitie zijn die er gewoon niet meer. Met het publiek achter ons zijn we tot veel in staat, dat is in eerdere wedstrijden dit seizoen wel gebleken. Bovendien hebben we nog wat goed te maken na de matige vertoning in Leeuwarden eerder dit seizoen."

Keizer: "We weten dat we van NEC kunnen winnen"

Keizer put vertrouwen uit de zege van Cambuur eerder in het seizoen. "Dat is een prettige gedachte, de jongens weten dat we van NEC kunnen winnen", reageert hij. "Maar meer is het ook niet. Veel belangrijker vind ik dat we tegen De Graafschap en Ajax hebben laten dat we nog volop in de strijd zitten en met veel inzet en passie spelen. Daar moeten we mee verder en daar hoort nu ook resultaat bij."

[photo,94357,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen