'Gevaarlijk ploegje' moet opstaan: "Geen excuses"

15 april 2016, 15:26

Excelsior en sc Heerenveen sluiten zondagmiddag vanaf 16.45 uur de 31ste speelronde van de Eredivisie af. De Kralingse thuisploeg wil op Woudestein goede zaken doen in de strijd tegen degradatie, de Friese bezoekers mogen stiekem nog een beetje hopen op de play-offs om Europees voetbal. Edwin van de Graaf  is de scheidsrechter van dienst.

Groenendijk: "Er zijn geen excuses meer"

Rick Kruijs en Tom van Weert zijn geschorst voor het duel met Heerenveen. Laatstgenoemde, de clubtopscorer, is overigens ook geblesseerd. "Tom kreeg vorige week een aardige beuk tegen zijn hoofd. Daarom werd hij in de rust ook gewisseld. Hij had zondag dus sowieso niet kunnen spelen. We moeten nu afwachten of hij woensdag tegen FC Twente wel kan meedoen", aldus Groenendijk.

De Haan: "Het is een gevaarlijk ploegje"

De Haan onderschat Excelsior zeker niet. "Het beste is ze meteen bij de strot te pakken en een klap uit te delen. Dat is het eenvoudigste scenario. Excelsior loopt niet over van vertrouwen, maar ze moeten en als je ze de kans geeft is het een gevaarlijk ploegje", weet De Haan, die omstandigheden op Woudestein niet al te best vindt. "Het is een klein veld en volgens mij ligt er een oudere kunstgrasmat. De snelheid van de bal is anders en spelers bewegen anders, maar daar mogen we niet over zeuren. Het is zoals het is."

[photo,94324,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen