Vleugelproblemen bij Groningen: "Nieuwe blessures"

Vleugelproblemen bij Groningen: "Nieuwe blessures"

15 april 2016 – In aanloop naar de pittige uitwedstrijd tegen Feyenoord valt op dat spoeling op de flanken in de voorhoede zeer dun is bij FC Groningen. Mimoun Mahi, Bryan Linssen en Jarchinio Antonia zijn stuk voor stuk niet inzetbaar, terwijl Dino Islamovic ook nog niet wedstrijdfit is."Mahi heeft een verrekking in zijn bovenbeen, Linssen heeft klachten aan zijn enkel en Antonia is afwezig vanwege een liesblessure", maakt trainer Erwin van de Looi duidelijk op de clubwebsite. "Het zijn nieuwe blessures, maar bij alle drie ongemakken in een kwetsbaar gebied."

Antonia was pas net terug na een disciplinaire schorsing. "Hij leek weer helemaal fit, maar heeft nu toch weer last in de liesstreek. Het is jammer dat hij wegvalt. Bryan Linssen kreeg deze week een tik op zijn enkel. Mimoun Mahi viel deze week uit met een bovenbeenblessure. Het is zonde dat ze er niet bij zijn, want buitenspelers met drang naar de goal kunnen we goed gebruiken." 

"Het biedt kansen aan anderen en we hebben goede vervangers", stelt Van de Looi verder. "Voor de basisplek van Antonia zijn verschillende opties. Beide spelers die we dit seizoen van Feyenoord A1 kwamen - Oussama Idrissi en Robbert de Vos - gaan zaterdag mee naar Rotterdam."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 16 februari 2020

  2. zaterdag 15 februari 2020