Becker krijgt kans bij PEC, Van Polen en Nijland 'out'

15 april 2016, 13:18

Voor de eerste keer sinds eind januari kan Sheraldo Becker weer rekenen op een basisplaats bij PEC Zwolle. De huurling van Ajax krijgt komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen AZ de voorkeur boven Kingsley Ehizibue. Bram van Polen en Stef Nijland zijn beiden absent in Alkmaar wegens een enkelblessure.

PEC Zwolle presteert de laatste tijd uitstekend in eigen huis, maar heeft in de laatste zeven uitwedstrijden maar één keer gewonnen. In Alkmaar gaat de bekerwinnaar van 2014 voor drie punten. "Dat wordt wel weer een keer tijd", weet coach Ron Jans, die een betere eerste helft dan vorige week wil zien. Toen stond Roda JC bij rust met 0-1 voor, met werd het nog 3-1. "We moeten in de eerste helft beginnen, dat moet de les zijn van vorige week. Want één helft is tegen AZ echt niet genoeg."

In het geval van een overwinning zal PEC Zwolle uitstekende papieren krijgen voor deelname aan de play-offs om Europees voetbal. "We hebben nog vier wedstrijden te gaan. Als we er nog twee winnen, denk ik dat we bij de eerste acht komen. En de wedstrijd die je dan in ieder geval móét winnen is komende woensdag tegen NEC", besluit Jans tegenover RTV Oost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen