Janmaat ontbreekt bij Newcastle, Pieters legt het bij

15 april 2016, 09:04

Daryl Janmaat kan komende zaterdag niet in actie komen voor Newcastle United, dat dan de belangrijke thuiswedstrijd tegen Swansea City speelt. De 26-jarige vleugelverdediger kampt met zowel een lies- als een handblessure. De Oranje-international heeft de kwetsuren opgelopen in de uitwedstrijd tegen Southampton (3-1 verlies).

Janmaat moest nog voor de rust van het duel met Southampton vervangen worden wegens een liesblessure en zou toen bij een klap tegen een muur in de catacomben een paar vingers hebben gebroken. Met Newcastle staat de back op de negentiende plaats in de Premier League, met zes punten achterstand op de veilige haven.

Ondertussen heeft Erik Pieters bij Stoke City de kou uit de lucht gehaald met manager Mark Hughes. De linksachter raakte afgelopen zondag bij het met 4-1 verloren duel met Liverpool in de clinch met zijn coach, maar het is inmiddels uitgepraat. "Ik heb met hem gesproken. Er is niets meer aan de hand. We kunnen weer verder", sprak Hughes op zijn perspraatje in aanloop naar het thuisduel met Tottenham Hotspur. Pieters is wegens een schorsing niet inzetbaar voor deze wedstrijd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen