Van der Wiel: "Lijkt me sterk dat ik bij PSG blijf"

13 april 2016, 08:59

Gregory van der Wiel verwacht in de zomer te vertrekken bij Paris Saint-Germain. De 28-jarige rechtsback ziet geen toekomst meer voor zichzelf bij de regerend kampioen van Frankrijk, waar hij niet is verzekerd van een basisplaats.

"Het seizoen loopt op zijn einde en ik heb niets meer van de club gehoord", vertelt Van der Wiel tegen het Algemeen Dagblad. Mocht hij alsnog een aanbieding krijgen om zijn aflopende contract te verlengen, dan gaat hij daar waarschijnlijk niet op in. "Ik ben niet tevreden. De ene week zit ik op de tribune, de andere week speel ik in de kwartfinale van de Champions League. Dat is hoe het gaat."

Zijn band met coach Laurent Blanc is niet al te sterk. "Ik heb niets speciaals met hem", vervolgt hij. "Ik wil spelen. Het is aan hem of hij me opstelt. Dat doet hij de ene keer wel, de andere keer niet."

"Het lijkt me sterk dat ik blijf", aldus Van der Wiel. Waar zijn toekomst ligt, weet hij nog niet. "Ik zie wel wat er op me afkomt. Ik kan op het moment even aan niets anders denken dan aan de uitschakeling."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen