Utrecht beloont revaliderende Hardeveld met nieuw contract

12 april 2016, 15:39

FC Utrecht heeft het contract van Jeff Hardeveld verlengd. De nieuwe verbintenis van de 21-jarige verdediger loopt tot medio 2017, met een optie voor nog een jaar. Hardeveld stroomde in 2014 door vanuit de eigen jeugdopleiding, maar kreeg te maken met veel blessureleed.

Daardoor kwam hij dit seizoen pas tot één officiële wedstrijd: in de halve finale van de KNVB-beker tegen VVSB. Na een helft werd hij gewisseld, waarna een nieuwe knieoperatie noodzakelijk bleek. Die ingreep is inmiddels achter de rug en verliep goed. Dat bleek voor FC Utrecht aanleiding hem een nieuw contract aan te bieden.

"Wij hebben vertrouwen in de kwaliteiten en capaciteiten van Jeff", laat Erik ten Hag, naast hoofdtrainer ook Technisch Manager, op de clubwebsite weten. "Hij heeft veel tegenspoed gekend, maar is altijd keihard blijven werken en gaf, eenmaal fit, direct blijk van over veel potentieel te beschikken. Jeff werkt nu wederom vol overgave aan zijn herstel en wij denken dat hij iets kan toevoegen aan FC Utrecht zodra zijn knie is hersteld. Die overtuiging zetten wij kracht bij door Jeff nu voor één seizoen met een optie op een tweede jaargang aan ons te binden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen