Baalmiddag voor De Graafschap: "Wat laten liggen"

10 april 2016, 17:54

De Graafschap kwam zondag knap op voorsprong bij FC Groningen. Alleen lukte het de Doetinchemmers niet minimaal een punt veilig te stellen: 3-1. Doelman Hidde Jurjus baalde vooral van zijn eigen doelpunt.

De sluitpost redde bij een 1-1 stand prima op een kopbal van Hedwiges Maduro. Via de lat en de rug van de goalie belandde de bal alsnog achter de doellijn. "Bij die 2-1 zat ik er goed bij, maar de bal komt ongelukkig van de lat terug en rolt er via mijn rug in. Dat is jammer, want anders was het een goede redding", vertelt hij aan FOX Sports.

Hoofdtrainer Jan Vreman baalde van de weggegeven voorsprong. "Dit was een baalmiddag, want we hebben wel wat laten liggen. We kregen voor rust twee kansen waaruit we hadden moeten scoren. Dan ga je toch iets anders de rust in dan nu. We speelden veel vooruit, maar het leverde helaas geen resultaat op."

"Als je vooruit wil spelen, moet je ook vooruit lopen en dat deden sommige spelers niet. Na de 2-1 gingen we vanuit een slechte organisatie voetballen en toen werd het al snel ook 3-1", besluit de eindverantwoordelijke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen