Maas over witte zakdoekjes: "Dit helpt niet"

Jw
11 april 2016, 11:56

Volgens Vitesse-trainer Rob Maas had zijn team door de derbynederlaag tegen NEC gisteren wat goed te maken. Dat lukte met een schamel puntje tegen ADO Den Haag echter niet. Trainer Rob Maas  merkte na afloop ook de negatieve sfeer in het stadion op.

"Dit heeft de ploeg niet verdiend. Ze werden al uitgejouwd na vijf minuten. Dit helpt niet, je kunt ze beter ondersteunen", reageerde Maas tegenover Omroep Gelderland op de onrust in het stadion, waarbij fans ook met witte zakdoekjes zwaaiden.

"Dan heb ik liever dat ze zich tegen mij keren. Het is gewoon jammer. Kijk, iedereen is ontevreden. Maar je kunt mij niet één speler noemen die er met de pet naar gooit. Niemand kun je verwijten dat hij niet werkt. Ja, ik deel je mening dat er een negatieve sfeer in het stadion hangt", vervolgde Maas, die vooralsnog nog niet zo populair is als diens voorganger Peter Bosz.

"Als het elftal los zand is, is het iets anders. Maar dat is absoluut niet het geval. Aan de bal was het wel slordig. Omdat het onrustig was. Maar dat is ook de grilligheid van de jonge spelers voorin. Dat is de ene week een 8 en de andere een vijf. De verdedigende organisatie stond weer goed", vond Maas, die zijn team kort voor tijd een punt zag redden (2-2).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen