Olde Riekerink geeft het in slotfase weg tegen Rizespor

9 april 2016, 18:24

Jan Olde Riekerink is ook in zijn tweede wedstrijd als coach van Galatasaray niet tot winst gekomen. De kwakkelende Turkse topclub bleef zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Rizespor steken op een 1-1 gelijkspel. Olde Riekerink was vorige week gedebuteerd met een 4-3 nederlaag bij laagvlieger Eskisehirspor.

Door een goal van Emre Çolak in de 88ste minuut leek Galatasaray wel drie punten te gaan pakken, maar in de derde minuut van de extra tijd maakte Rizespor gelijk via Patryk Tuszynski. Ryan Donk mocht al in de 27ste minuut invallen bij Galatasaray, Wesley Sneijder ontbrak vanwege een blessure.

Galatasaray wacht al acht wedstrijden op een overwinning in de Turkse Super Lig. De grootmacht uit Istanbul is door de zwakke serie afgegleden naar de zesde plaats in het klassement.