Jans: "Eerste helft een drie, tweede helft een acht"

9 april 2016, 10:37

Wie stelt dat het duel tussen PEC Zwolle en Roda JC (3-1) vrijdagavond twee gezichten kende, heeft het understatement van de week te pakken. De ploeg van Ron Jans maakte voor rust een vleugellamme indruk en stond na 45 minuten met 0-1 achter. Dankzij een goede tweede helft, waarin drie keer werd gescoord, hield Zwolle echter alsnog de punten over. Jans is blij met de tweede helft van zijn team.

Jans zette in de pauze zijn spelers op scherp na een teleurstellend eerste bedrijf. "De eerste helft was een drie, collectief en individueel. De tweede helft was een acht. Ze hebben het goed opgepakt", aldus de trainer op het twitteraccount van zijn werkgever.

Bij FOX Sports liet de trainer weten dat hij enorm baalde van de eerste helft. "We hadden vooraf aangegeven dat we deze wedstrijd móésten winnen en dat heb ik in de eerste helft totaal niet terug gezien. Aan de bal waren we zó slordig, dus in de rust is er wel wat gebeurd ja", aldus Jans, die naar verluidt een donderspeech hield. "Wat er precies is gebeurd, blijft tussen ons, maar ik heb niet geschreeuwd of gescholden. Ik heb vragen gesteld en maatregelen genomen, maar was ook emotioneel en impulsief. Maar dat hadden we ook echt nodig, impulsen en emotie."

Met twee treffers en een assist was Ouasim Bouy de gevierde man bij PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen