Simeone houdt zich in: "Ik zeg niet wat ik denk"

6 april 2016, 07:42

Atlético Madrid zat woensdag na een half uur spelen op rozen in het eerste duel met FC Barcelona in de kwartfinale van de Champions League, maar daarna ging het mis voor Los Rojiblancos, die een 0-1 voorsprong omgebogen zagen worden in een 2-1 nederlaag. Een rode kaart van Fernando Torres, die eerder de score had geopend, deed de wedstrijd keren.

Tijdens de clash in Camp Nou was al duidelijk dat Diego Simeone overkookte van woede, zeker toen Torres zijn tweede gele prent kreeg. Na de wedstrijd probeerde de coach van Atlético zich echter in te houden. "Ik heb niets te zeggen over de scheidsrechter van dienst", zei El Cholo, die zich louter op zijn eigen team wilde focussen in zijn nababbel.

"Ik ben blij met mijn team", zei Simeone. "We hebben fantastisch gespeeld in de eerste dertig minuten. Ik ben zeer blij, we moesten het doen op een lastig veld en tegen een buitengewoon sterke tegenstander. We gaan proberen om alsnog door te gaan in het Estadio Vicente Calderón", aldus de fanatieke Argentijn.

Simeone zag Torres van held naar schlemiel gaan. "k ben niet boos op hem", reageerde hij hier op. "Ik zeg hier niet alles wat ik wil zeggen, laat dat duidelijk zijn. Ik heb natuurlijk wel mijn gedachten over de scheidsrechter en de wedstrijd, maar oké. Er waren bijvoorbeeld meer dan twee andere incidenten, maar daar kan ik niets over zeggen", sneerde hij toch indirect richting het arbitrale kwartet. "We hebben er in ieder geval zelf alles aan gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen