Menig houdt opties open: "Niet ballen in tweede van Ajax"

5 april 2016, 12:04

Queensy Menig speelt dit seizoen op huurbasis in de clubkleuren van PEC Zwolle en keert komende zomer normaal gesproken terug naar Ajax. De 20-jarige Amsterdammer hoopt naarstig op een rentree bij zijn eigenlijke werkgever, maar hoopt dan wel perspectief op speelminuten te hebben. Is dat niet het geval, dan zal hij andere opties in overweging nemen. Dat heeft hij aangegeven in gesprek met FCUpdate.nl.

Voor Menig was het naar eigen zeggen niet heel bijzonder om tegen Ajax te spelen. "Ik vond het gewoon normaal en mooi. Ik heb genoten van de wedstrijd", zegt hij, ook vanwege het prachtige eerbetoon aan de overleden Johan Cruijff. Extra geprikkeld was de rappe huurling niet echt. "Ik ga niet te veel druk op mezelf leggen. Ik wilde gewoon winnen en scoren, zoals altijd. Het was just another game, eigenlijk. Ik ben elke week wel geprikkeld. Nu misschien iets meer, maar het scheelt niet veel", geeft hij aan.

Menig kwam vorig seizoen tot vijf optredens in de hoofdmacht van Ajax, waarvan drie in de Eredivisie. In de huidige jaargang speelde hij tot dusver 28 wedstrijden voor PEC Zwolle, waar hij 22 keer basisklant was. Er staan twee doelpunten achter zijn naam. De buitenspeler staat tot medio 2019 onder contract bij Ajax.

[photo,96932,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen