Toekomst Lestienne, Schaars en Van Ginkel onzeker

5 april 2016, 09:20

Bij PSV is men volop bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Over Maxime Lestienne bestaan twijfels, Stijn Schaars zal waarschijnlijk verkassen en een langer verblijf van Marco van Ginkel is afhankelijk van Chelsea.

Lestienne speelde een goede eerste seizoenshelft bij PSV, maar stond vanwege privéomstandigheden enige tijd aan de kant. Sindsdien is hij nog niet teruggekeerd op zijn oude niveau. "We helpen Maxime uiteraard waar we kunnen en dat blijven we ook doen. Uiteindelijk zitten we wel in een omgeving waar prestaties verlangd worden. Voor het einde van de competitie vallen er in ieder geval geen grote beslissingen over het wel of niet aantrekken", aldus Marcel Brands in het Eindhovens Dagblad.

Schaars is dit seizoen veelal bankzitter bij PSV en moet het doen met spaarzame speelminuten. Dat was vorig seizoen ook al zo en daarom is het volgens Brands wellicht beter dan hij in de zomer op zoek gaat naar een andere club. "Stijn is eigenlijk te goed om nog twee of drie jaar op de bank te zitten. Het is goed mogelijk dat hij nog een periode meer aan spelen wil toekomen."

Een andere middenvelder, Van Ginkel, wordt gehuurd van Chelsea. Bij PSV is men erg tevreden over hem, maar het valt nog te bezien of de Eindhovenaren erin slagen hem ook volgend seizoen voor PSV te laten spelen. "Veel zal ook afhangen van Chelsea. Zien zij in Van Ginkel een speler die in de toekomst in Engeland in de basis komt of willen ze hem verkopen? Dat zal mede bepalend zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen