Sterkhouder Godin op tijd fit voor treffen met Barcelona

Jw
4 april 2016, 19:40

Atlético Madrid kan morgen in de Champions League rekenen op één van de absolute steunpilaren. Diego Godin, rots in het hart van de defensie, is op tijd fit verklaard voor het treffen met FC Barcelona.

"Ik heb zo hard gewerkt als ik kon om op tijd fit te zijn voor deze ontmoeting. En ik kan zeggen dat ik honderd procent klaar ben voor de wedstrijd", laat Godin weten aan de website van de UEFA.

Godin speelt al geruime tijd in Spanje en kent Barça daarom, net als zijn ploeggenoten, goed. "Lionel Messi is beslissend, waar hij ook speelt. Maar hun team is niet ingesteld op één speler, dus het blijft niet bij het afstoppen van alleen Messi. We moeten het hele team zien tegen te houden."

En tegenhouden is de boodschap die trainer Diego Simeone regelmatig meegeeft. De Madrileense vechtmachine is lastig te verslaan, al was PSV er na een dubbele 0-0 dichtbij in de achtste finales. Godín is blij dat Atlético nog in het toernooi zit. "We kijken allemaal enorm uit naar deze wedstrijden. Het is nu heel anders dan toen we ze twee jaar geleden troffen in de Champions League", blikt de Uruguayaanse verdediger terug. In 2014 schakelde Atlético Madrid de ploeg uit Catalonië nog uit in de kwartfinales van het miljoenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen