United-back Shaw zet belangrijke stap in revalidatie

Jw
4 april 2016, 17:43

Het herstel van Luke Shaw loopt voorspoedig. De talentvolle Engelse verdediger ligt er al nagenoeg het hele seizoen uit met een beenbreuk, maar heeft volgens zijn teamgenoot Juan Mata de looptraining inmiddels weer hervat.

"Mijn vriend Luke is net terug van een loopsessie op het trainingsveld. Hij komt dichter bij", plaatste Mata op het sociale medium Instagram. Shaw raakte in september tijdens de Champions League-wedstrijd tegen PSV ernstig geblesseerd door een grove charge van Hector Moreno. Door een beenbreuk was het in één klap einde seizoen voor de linkervleugelverdediger.

Shaw zelf hoopte nog wel op een terugkeer in een eventuele FA Cup-finale op 21 mei, maar trainer Louis van Gaal gaf onlangs nog aan dat niet te verwachten. "Luke kan weer gewicht plaatsen op zijn lichaam. Maar het zal erg lastig voor hem worden om in de finale van de FA Cup te spelen."

Overigens moet Manchester United nog eerst afrekenen met West Ham United, waarna Everton de volgende horde zal zijn op weg naar de eindstrijd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen