Zaakwaarnemer Yaya Touré kondigt vertrek aan bij City

Jw
4 april 2016, 17:49

De wegen tussen Manchester City en Yaya Touré lijken na zes jaar te scheiden. De 32-jarige sterkhouder is volgens zijn zaakwaarnemer ontevreden geraakt, omdat er nog altijd geen contractverlenging is aangeboden. Touré stuurt daarom aan op een vertrek.

"We hebben te lang gewacht", stelt Dimitri Seluk, de belangenbehartiger van de Ivoriaanse krachtpatser, tegenover FC Inter News. "Manchester City beloofde ons een contract, maar nog niets is op papier gezet. Yaya zal daarom in juni vertrekken bij de club."

Internazionale lijkt één van de belangrijkste kandidaten om Yaya Touré binnen te hengelen. Bij de Italiaanse topclub is Roberto Mancini de trainer en hij kent de middenvelder nog uit zijn tijd bij Manchester City. "Verschillende aanbiedingen zijn al binnengekomen en die zijn we nu aan het evalueren. Er is echter nog geen beslissing gemaakt voor het komende seizoen."

Manchester City zal wel moeten meewerken aan een vertrek van Touré, omdat de honderdvoudig international nog één seizoen onder contract staat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen