Schlemiel Van der Werff: "Dit was natuurlijk een drama"

Schlemiel Van der Werff: "Dit was natuurlijk een drama"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 april 2016 – Maikel van der Werff heeft absoluut geen goed gevoel overgehouden aan het verloren competitieduel met NEC Nijmegen (2-1). De verdediger van Vitesse was onder meer betrokken bij het eerste tegendoelpunt.

Door een dekkingsfout van Van der Werff scoorde Anthony Limbombe het openingsdoelpunt. "Of ik me de nederlaag aantrek? Ja, de eerste goal vooral. Ik weet niet meer hoe het stond, maar ik had hem sowieso niet mogen laten scoren. Het moment is ook heel rot", vertelt de centrale verdediger aan de Gelderlander.

"De bal viel achter mij in de diepte", zo beschrijft de oud-speler van PEC Zwolle het moment. "Ik probeerde de achterstand nog te herstellen, maar struikelde over zijn hak, geloof ik. Als die bal erin gaat, baal je ontzettend. Ik ging in de fout. Dit was natuurlijk een drama voor me en het zorgt ook voor een verschrikkelijk zuur gevoel."

"Dit is ontzettend klote. Je kijkt hier met zijn allen zo naar uit en dan verlies je naar mijn mening onnodig. Dat is moeilijk te verwerken. Vooral in de eerste helft vond ik ons beter."

Reacties

gerelateerd