De Leeuw bevestigt gesprekken met Chicago Fire

3 april 2016, 17:45

Michael de Leeuw lijkt bezig aan zijn laatste weken in de Eredivisie. De aanvaller van FC Groningen is momenteel met Chicago Fire in gesprek over een transfer. Ondertussen deed Groningen hem een aanbod zijn aflopende contract met twee seizoenen te verlengen.

"Ik weet nog niet wat ik doe met de aanbieding die FC Groningen mij heeft gedaan", reageert De Leeuw tegenover FOX Sports. "Ik heb het in beraad genomen en heb nog geen keuze gemaakt. Ik weet nog niet wat ik wil. Ik ben nu 29 en het is nog afwachten wat mijn vervolgstap zal zijn. Misschien blijf ik bij Groningen, misschien ga ik een avontuur aan."

"Het is een logische gedachte dat het nu de tijd is om een stap te maken, maar ik heb het ook goed naar mijn zin bij Groningen. Wat er waar is van de belangstelling van Chicago Fire? Er zijn gesprekken geweest. Die waren er al in de winterstop en nu zijn we weer in gesprek, maar ik heb nog niks getekend."

Afgelopen winter maakte Johan Kappelhof al de overstap van FC Groningen naar de club uit de Verenigde Staten. De Leeuw sprak met zijn oud-teamgenoot over de Amerikaanse club. "Ik weet nog niet wanneer ik de knoop door zal hakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen