Riekerink pijnlijk onderuit bij Galatasaray-debuut

2 april 2016, 21:00

Jan Olde Riekerink is bij zijn debuut als coach van Galatasaray onderuit gegaan. Onder leiding van de Nederlandse oefenmeester verloor de Turkse topclub zaterdag doelpuntrijk bij hekkensluiter Eskisehirspor. Het werd 4-3 in het Eskisehir Atatürk Stadyumu.

Door goals van Bilal Kisa en Yasin Öztekin kwam Galatasaray wel met 0-1 en 1-2 voor tegen Eskisehirspor. Jeremy Bokila en voormalig NAC-speler Nadir Çiftçi maakten gelijk. Anel Hadzic en Kaan Kanak zetten de thuisclub vervolgens op een 4-2 voorsprong, Semih Kaya bepaalde in de extra tijd de eindscore op 4-3.

Wesley Sneijder ontbrak bij Galatasaray, Ryan Donk had een basisplaats en speelde de volle negentig minuten namens de bezoekers. Galatasaray staat teleurstellend vijfde in de Turkse competitie, op maar liefst 24 punten van koploper Besiktas.

In België begon Club Brugge met een overwinning aan Play-Off I. Bij KV Oostende werd met 0-1 gewonnen, door een eigen goal van Bruno Godeau in de veertiende minuut. Brugge-verdediger Benoit Poulain kreeg vijf minuten na de 0-1 een directe rode kaart, maar de bezoekers gaven de winst niet meer uit handen. Club Brugge, waar Ruud Vormer in de basis stond, verstevigt met de overwinning de koppositie. Het heeft vier punten meer dan nummer twee KAA Gent, dat vrijdag gelijkspeelde tegen Zulte Waregem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen