Diemers lacht: "Ze noemen me de Pirlo van de Achterhoek"

2 april 2016, 10:53

Mark Diemers geldt als een kind van SC Cambuur en de middenvelder werd in 2013 kampioen van de Jupiler League met de ploeg uit Leeuwarden. Via een omweg kwam de spelmaker deze winterstop terecht bij De Graafschap, met wie hij zaterdagavond tegen zijn oude liefde strijdt. Diemers is vol vertrouwen.

De Graafschap staat één punt boven Cambuur, maar de middenvelder kijkt alvast verder. "We staan vier punten voor op Cambuur", zegt hij in de Leeuwarder Courant. "Ik had zaterdag al meegerekend", knipoogt Diemers, die geen gebrek aan zelfvertrouwen heeft. Zijn bravoure en spel wordt bij De Graafschap gewaardeerd. "Ze noemen me al de Pirlo van de Achterhoek."

Diemers werd in Leeuwarden, waar hij een huis heeft, deze week uitgescholden door een fan van Cambuur. "Ik liep over straat, iemand fietste me voorbij, herkende me en begon plotseling te schelden. Dat vind ik raar en niet kunnen, maar als bedreigend heb ik het niet ervaren", zegt de middenvelder.

De oud-speler van FC Utrecht werd deze winter ook aangeboden bij Cambuur, vertelt Diemers. "Mijn zaakwaarnemer belde met directeur Henry van der Vegt, maar die zei dat ze over voldoende middenvelders beschikten. Dan houdt het op, dat is hun goed recht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen