ADO dreigt transfervrije NAC-spits Seuntjens mis te lopen

31 maart 2016, 22:15

Dolgraag had ADO Den Haag na dit seizoen de transfervrije Mats Seuntjens opgepikt bij NAC Breda, maar een overstap naar de Hofstad lijkt er niet in te zitten voor de aanvaller. Dit omdat de club uit Den Haag met financiële problemen kampt.

Dat ADO niet in staat is een transfervrije speler op te pikken, zegt veel over de huidige situatie bij de club. "We zitten in de situatie dat we niet veel te bieden hebben. We moeten ons rustig houden. Het is niet anders. Ik kan me goed voorstellen dat Mats om zich heen gaat kijken. Ik verbaas me er sowieso over dat niet veel meer clubs achter hem aan zitten'', zegt trainer Henk Fraser tegen het AD. De 23-jarige Seuntjens heeft dit seizoen elf keer gescoord in de Jupiler League.

Overigens bestaat de kans dat spits Mike Havenaar na dit seizoen vertrekt bij ADO. "Ik ben niet bang voor zijn vertrek, of een leegloop", countert Fraser. "Maar we zijn wel weer terug in de situatie dat spelers niet te houden zijn, zoals Chery, Kramer en Van Duinen in het verleden. Dat is jammer, want we wilden juist vooruit.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen