PEC Zwolle en Thomas vinden elkaar in nieuw contract

Ger
31 maart 2016, 11:48

PEC Zwolle heeft Ryan Thomas definitief langer vastgelegd. De Nieuw-Zeelander, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, blijft tot medio 2019 voor de equipe van coach Ron Jans uitkomen. Thomas is bezig aan zijn derde voetbaljaargang in het IJsseldeltastadion.

"PEC Zwolle is mijn eerste club buiten Nieuw-Zeeland en heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik heb de verschillende opties afgewogen, maar heb geen haast om naar een andere club te gaan", zegt Thomas op de clubwebsite. "Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en wil, als ik weer volledig ben hersteld van mijn blessure, weer belangrijk zijn voor PEC Zwolle."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met het contractnieuws. "Ryan heeft sinds zijn komst aangetoond een absolute meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Dat spelers van dit kaliber ook de komende jaren in Zwolle spelen is goed voor zowel de club als de ontwikkeling van de spelers zelf."

Naast Thomas heeft ook Rick Dekker deze week zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. De middenvelder ligt nu tot de zomer van 2018 vast.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen