Diemers: "Helaas bedreigingen van Cambuur-fans"

Ger
31 maart 2016, 09:06

Mark Diemers merkt dat de degradatiekraker tussen De Graafschap en SC Cambuur 'leeft' in zijn woon- en geboorteplaats Leeuwarden. De middenvelder, die in de winterstop door de Doetinchemmers op huurbasis werd overgenomen van FC Utrecht, heeft veel reacties ontvangen van voetbalfans in de Friese hoofdstad.

"Ik word door heel veel mensen aangesproken en helaas zitten er ook bedreigingen van Cambuur-fans tussen", zegt Diemers in het AD. De Fries is een geboren en getogen Leeuwarder en speelde in het verleden voor Cambuur. "Leeuwarden is mijn stad en ik heb er een huis. Ik kom er elke week. Ik ken natuurlijk veel mensen in de stad, heb ook vrienden die bij de harde kern van Cambuur zitten. Veel reacties zijn positief, maar er zitten ook kwalijke tussen. Ik ben al een aantal keer dreigend aangesproken."

"Ik moest het echt niet in m'n hoofd halen om zaterdag die wedstrijd te winnen. Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken, maar het is wel triest. Die mensen snappen niet dat ik nu voor mezelf speel, ook al blijft Cambuur altijd in mijn hart."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen