Argentinië wint weer met Messi, Uruguay gaat aan kop

Ger
30 maart 2016, 07:44

Argentinië heeft met de teruggekeerde Lionel Messi ook Bolivia verslagen in de WK-kwalificatiecyclus. Mede door een doelpunt van de sterspeler van FC Barcelona eindigde het thuisduel in een 2-0 zege.

Messi moest de eerste vier wedstrijden van de Argentijnen in de kwalificatiereeks missen wegens blessureleed. De aanvaller maakte vorige week zijn rentree in de nationale ploeg tegen Chili. Die uitwedstrijd leverde een 1-2 zege op. Tegen Bolivia opende Gabriel Mercado na twintig minuten de score. Niet veel later legde Messi vanaf elf meter de eindstand vast. Het was zijn vijftigste treffer in dienst van de Argentijnen.

Brazilië kwam in Paraguay niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Tot de 79ste minuut keken de bezoekers nog tegen een 2-0 achterstand aan. Dankzij doelpunten van Renato Soares Oliveira en Dani Alves hielden de manschappen van bondscoach Dunga toch nog een punt over aan het duel.

Uruguay won voor eigen publiek met 1-0 van Peru. Edinson Cavani zorgde voor de treffer. Uruguay heeft de koppositie overgenomen van Ecuador, dat de eerste nederlaag leed. Colombia was in eigen land met 3-1 te sterk. Vier landen kwalificeren zich rechtstreeks voor het WK van 2018 in Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen