Exit Lestienne dreigt door hoge verwachtingen Bergwijn

Jw
28 maart 2016, 23:57

PSV lijkt Maxime Lestienne niet definitief over te nemen na dit seizoen. De Eindhovense club is weliswaar tevreden over de Belgische aanvaller, maar heeft tegelijkertijd hoge verwachtingen van jeugdexponent Steven Bergwijn. Volgens technisch manager Marcel Brands klopt de 18-jarige aanvaller op de deur.

"Pas na het seizoen zal zijn situatie door de Arabieren opnieuw worden bekeken, en dan nog is huren geen goedkope optie. Maar het belangrijkste is dat zijn aanwezigheid dit seizoen een duidelijke insteek had", vertelt Brands aan tijdschrift VI.

Bergwijn, die tot medio 2020 is vastgelegd, doet dit seizoen vlieguren op bij Jong PSV, dat uitkomt in de Jupiler League. Daarnaast kwam de jongeling dit seizoen ook al vijf wedstrijden in actie in de Eredivisie. "Een overbruggingsjaar was nodig en heeft ook zijn vruchten afgeworpen. We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkelingen. Hij traint dagelijks mee en laat zich nadrukkelijk zien in de duels van Jong PSV. We verwachten dat hij na de zomer voor zijn kans kan gaan als basisspeler van PSV", stelt Brands.

Lestienne wordt momenteel gehuurd van Al-Arabi, waar hij een lucratief avontuur was aangegaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen