Noble is West Ham 'enorm dankbaar' met testimonial

Jw
28 maart 2016, 22:28

Het tienjarig dienstverband van Mark Noble bij West Ham United werd maandag op een bijzondere manier gevierd. Voor de trouwe middenvelder werd een speciale wedstrijd georganiseerd tegen de All Stars (oud-spelers) van de club. De 28-jarige Engelsman was na afloop in de wolken.

"Het is me gelukt om niet in tranen uit te barsten, maar het was moeilijk, vooral toen ik met de kinderen het veld betrad. Wat was het geweldig", beschreef Noble na afloop zijn emoties. "Om eerlijk te zijn, heb ik hier geen woorden voor. Ik ben de fans enorm dankbaar."

"De reacties die ik van de spelers heb gekregen, waren ook fenomenaal. Het is moeilijk om ze te bedanken. De enige manier die ik kan verzinnen, is dat we de FA Cup gaan winnen. Dat zou natuurlijk mooi zijn. Maar het was een geweldige dag vandaag, bedankt", aldus Noble.

Onder andere Rio Ferdinand en Paolo Di Canio kwamen in actie vandaag. Met een omhaal van Dean Ashton en een [a,http://www.fcupdate.nl/video/11695/west-ham-goalie-dribbelt-veld-over-en-scoort/,_blank,doelpunt] van doelman Adrian was er genoeg te beleven voor de fans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen