Oefenduels: Rusland en Polen boeken ruime zege

26 maart 2016, 22:14

Polen en Rusland hebben zaterdag in een oefenwedstrijd een ruime overwinning geboekt. De Polen zegevierden voor eigen publiek in Wroclaw met 5-0 over Finland, de Russen wonnen in Moskou met 3-0 van Litouwen.

Rusland dankte de winst aan doelpunten van voormalig Feyenoord-aanvaller Fyodor Smolov, Aleksandr Golovin en Denis Glushakov. Bij Rusland maakte Guilherme na rust zijn interlanddebuut. De keeper is geboren in Brazilië, maar ontving vorig jaar zijn Russische paspoort. Vytautas Andriuskevicius van SC Cambuur had een basisplaats bij Litouwen.

Pawel Wszo?ek (2), Kamil Grosicki (2) en Filip Starzy?ski scoorden voor Polen tegen Finland. Arek Milik van Ajax verscheen aan de aftrap bij de Polen, bij de bezoekers kwam verdediger Thomas Lam van PEC Zwolle in de 78ste minuut als invaller binnen de lijnen.

Oostenrijk was mede-EK-ganger Albanië in Wenen met 2-1 de baas. Voormalig FC Twente-spits Marc Janko opende in de zesde minuut de score, Martin Harnik zorgde zeven minuten later voor een verdubbeling van de marge. Ermir Lenjani bracht vlak na rust de spanning terug, maar verder dan 2-1 kwam Albanië niet.

EK-deelnemers Hongarije en Kroatië sloten in Boedapest af op 1-1. Mario Mandzukic bracht de Kroaten in de achttiende minuut op 0-1, voormalig PSV-speler Balazs Dzsudzsák redde elf minuten voor tijd met een doeltreffende vrije trap een gelijkspel voor de Hongaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen