"Zou er blind voor tekenen om carrière hier af te sluiten"

"Zou er blind voor tekenen om carrière hier af te sluiten"

26 maart 2016 – Willem Janssen heeft het ontzettend naar zijn zin bij FC Utrecht. De middenvelder, die de afgelopen vier maanden geblesseerd was maar nu weer inzetbaar is, zou zijn loopbaan dolgraag afsluiten bij de club uit de Domstad.



"Ik zit zo op mijn plek hier", stelt hij tevreden vast op de site van VI. "Ik krijg zoveel waardering en ik voel zoveel binding met FC Utrecht. Ik heb nog een contract voor twee jaar en ik zou er blind voor tekenen hier mijn carrière af te sluiten."

Utrecht stond tien jaar geleden bekend als een echte cupfighter en de club kan dit seizoen weer de KNVB Beker winnen. In de finale speelt de nummer vijf van de Eredivisie tegen Feyenoord. "Het leeft bij ons heel erg dat we een prijs kunnen winnen. Dat is uniek als je speelt bij clubs in de middenmoot en de subtop. Wij doen ook in de Eredivisie mee om Europees voetbal. We gaan voor én én, dat zou helemaal uniek zijn. Ik word dertig jaar, hoe vaak maak je het mee als speler van FC Utrecht de beker te winnen? Dat zou tot nu toe de kroon op mijn profcarrière betekenen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 26 februari 2020

  2. dinsdag 25 februari 2020

  3. maandag 24 februari 2020