Sneijder: "Je moet verder, je kan jezelf niet opsluiten"

Ger
21 maart 2016, 21:53

Wesley Sneijder heeft zich na een emotionele week aangesloten bij de selectie van Oranje. De middenvelder maakte bij Fenerbahçe van dichtbij de terreurdreiging mee. Eerst door de bomaanslag in Ankara, waarbij de vader van zijn ploeggenoot Umut Bulut overleed. Een paar dagen later blies een zelfmoordterrorist zich op in Istanboel, niet ver van het huis van Sneijder.

De oud-Ajacied werd heen en weer geslingerd tussen emoties, een dag voor de beladen stadsderby tegen Fenerbahçe. "Er was dreiging van meer aanslagen rond die wedstrijd. Het leidde tot speculaties of het wel zou doorgaan", zegt Sneijder tegen het ANP. "Eerst werd besloten: we gaan spelen. Op de dag van de wedstrijd was het: we gaan spelen, maar zonder publiek. Iedereen was down, maar we moesten toch voetballen. Twee uur voor de aftrap was het ineens: het gaat niet door."

"Niet om stoer te doen, maar ik probeer er zo min mogelijk rekening mee te houden", aldus Sneijder. "Je moet verder, je kan jezelf niet opsluiten. Maar zeker wat mijn familie betreft, heb ik de laatste tijd liever dat ze binnen blijven. Hopelijk is het voorbij als ik terugga naar Istanboel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen