Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Interlanddebuut lonkt voor Cabral en Rashica

Interlanddebuut lonkt voor Cabral en Rashica

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 maart 2016 – Jerson Cabral is voor de eerste keer in zijn carrière geselecteerd voor het nationale elftal van de Kaapverdische Eilanden. De vleugelaanvaller ontmoet Hakim Ziyech, zijn maatje bij FC Twente, komende week in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup. Zaterdag vindt het heenduel plaats, dinsdag volgt de return.

"Mijn ouders zijn Kaapverdiaans en ik was er al een tijdje mee bezig om voor het land uit te kunnen komen. In de winterstop ben ik er nog geweest voor een korte vakantie", zegt Cabral op de Twente-site over zijn uitverkiezing. "Mijn ouders gaan ook mee, ze zijn heel trots. Ik kijk echt uit naar de komende week, ik ga vooral genieten. Bij FC Twente heb ik sinds de winterstop het goede gevoel te pakken en dat wil ik meenemen naar deze interlands. Dat ik meteen Hakim Ziyech tref maakt het extra leuk en bijzonder."

Vitesse meldt ondertussen dat Milot Rashica voor het eerst opgeroepen is voor de nationale ploeg van Albanië. De vleugelaanvaller neemt het eerst met Albanië onder 21 op tegen de generatiegenoten van Griekenland, alvorens hij met de Albanese ploeg op bezoek gaat bij Luxemburg.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd