Ajax praat met Utrecht over goaltjesdief Haller

21 maart 2016, 07:37

De naam van Sébastien Haller staat op het verlanglijstje van Ajax. De Amsterdamse club heeft concrete belangstelling in de spits van FC Utrecht en heeft dat reeds laten weten aan de club uit de Domstad.

"Ik heb gesproken met directeur voetbalzaken Marc Overmars over Seb. Maar Ajax heeft op dit moment geen bod gedaan. Over bedragen is nog niet gesproken, het ging puur over het sportieve verhaal", zegt Hallers zaakwaarnemer Loïc Gustan op de website van Voetbal International. De Franse jeugdinternational was dit seizoen al zestien keer trefzeker in de Eredivisie en vond ook vijf keer het net in het toernooi om de KNVB beker, waarin hij met Utrecht op 24 april de finale tegen Feyenoord speelt.

"Ik heb Utrecht op de hoogte gebracht van het onderhoud met Marc Overmars en de interesse van Ajax", geeft Gustan aan. "Zij weten wat Seb wil, na dit seizoen zal hij vertrekken. Alleen: hij gaat niet zo maar weg. Seb wil alleen naar een club die structureel Europees voetbal speelt en waar hij elke week aan spelen toekomt. Vooral dat laatste aspect telt voor hem heel zwaar", aldus de belangenbehartiger.

Utrecht wil vanwege de financiële tekorten Haller het liefst in de zomer slijten. Er is ook interesse vanuit Engeland voor de Fransman, die eerder ook in beeld was bij CSKA Moskou en een aantal Chinese clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen