Club Brugge verliest bekerfinale: "Een hele slechte eerste helft"

20 maart 2016, 21:34

Michel Preud'homme was zondag flink teleurgesteld over de nederlaag van Club Brugge in de finale van de Belgische beker. Het verloor met 1-2 van Standard Luik, waardoor het een Europa League-ticket aan zijn neus voorbij zag gaan.

"We hebben een hele slechte eerste helft gespeeld. We begonnen slecht aan de wedstrijd en dat was toch wel onverwachts als je de bekerfinale speelt. We hadden anders aan de wedstrijd moeten beginnen", zo reageert de voormalig trainer van FC Twente in de Belgische media.

"Je vraagt je af waarom dit gebeurd is en ik blijf het antwoord schuldig. We waren goed voorbereid, de spelers wisten wat ze konden verwachten, maar we hadden niet de nodige reactie in huis. We kwamen op achterstand en konden toch de gelijkmaker maken. Op dat moment kon het alleen maar beter worden."

In de tweede helft liep Club Brugge al snel tegen een rode kaart van Abdoulaye Diaby aan. "De rode kaart was een domper voor ons. We moesten een ander plan hanteren en anders gaan denken. We hebben goed standgehouden en niet veel weggeven. Het is spijtig, want we wilden die beker graag winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen