Manchester City in cruciale fase zonder Hart en Sterling

20 maart 2016, 20:24

Manuel Pellegrini kan de komende weken bij Manchester City geen beroep doen op Joe Hart en Raheem Sterling. Beide spelers hebben last van een spierblessure en staan minimaal een maand buitenspel.

Zowel de doelman als de aanvaller moest zich tijdens het duel met Manchester United (1-0 nederlaag) laten vervangen. "Ik denk niet dat een spierblessure binnen een week hersteld kan zijn", vertelt Pellegrini op de website van City. "Normaal gesproken hebben ze drie weken tot een maand nodig."

Door de nederlaag tegen United kan City alle steun goed gebruiken. Pellegrini staat nog vierde met zijn club, maar heeft slechts een punt meer dan Manchester United en West Ham United. "We blijven vierde staan. We kunnen in de komende duels nog 24 punten verdienen. Onze focus ligt alweer op de volgende wedstrijd."

"Ik ben niet ontevreden met het spel van mijn team. We hadden genoeg schoten op doel en domineerden de wedstrijd, maar we vergaten te scoren. United was zeker niet beter dan ons. Ik kan niet herinneren dat zij echt veel kansen hebben gehad."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen