Ongeslagen Hiddink baalt van vele gelijke spelen

Jw
19 maart 2016, 21:35

Chelsea is sinds het aantreden van Guus Hiddink nog altijd ongeslagen in de Premier League. Dertien wedstrijden zonder nederlaag klinkt indrukwekkend, maar de kanttekening dat er acht gelijke spelen bij zitten, zit de 69-jarige trainer wel dwars. "Dat is voor Chelsea-begrippen teveel", concludeerde hij na het 'gewonnen' punt tegen West Ham United (2-2).

"Iedereen weet hoe Chelsea er dit seizoen voor stond. Ze hadden het tot december moeilijk en wij hebben daar goed op gereageerd. Het wordt lastig om in de buurt te komen van de Champions League-plaatsen, maar het team moet de wil laten zien om er alsnog een goed seizoen van te maken", begon Hiddink na afloop. "Ik houd er altijd van om kritisch naar onszelf te kijken. We zijn ongeslagen en dat is aardig, maar voor Chelsea-begrippen zitten er teveel gelijke spelen tussen. Natuurlijk had ik dat graag anders gezien, maar we hebben ons wel goed hersteld sinds december."

Cesc Fabregas bezorgde de Londenaren een punt vanaf de penaltystip, nadat Ruben Loftus-Cheek makkelijk naar de grond ging op de rand van het strafschopgebied. "Ik denk dat een scheidsrechter dat alleen objectief kan beoordelen als je een camera langs de lijn hebt staan, die zich daar op richt. Vanuit mijn positie leek het alsof hij werd gehaakt op de lijn en dan is het dus een strafschop. Ik denk dat de overtreding binnen het strafschopgebied werd gemaakt en geef hem daarom het voordeel van de twijfel", lichtte Hiddink het belangrijke voorval toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen