Atlético Madrid op ongewone wijze onderuit in slotfase

Jw
19 maart 2016, 18:14

Atlético Madrid heeft FC Barcelona de gelegenheid gegeven om uit te lopen in de Spaanse titelstrijd. De Spaanse titelkandidaat leek tegen Sporting de Gijón op weg naar een karakteristieke 1-0 zege, maar liet zich in de slotfase opmerkelijk genoeg de kaas van het brood het eten. De laagvlieger won met 2-1.

Atlético Madrid heeft dit seizoen een patent op 1-0 overwinning en in het bijzonder op de nipte variant. Wellicht nog vermoeid door de uitputtingsslag in de Champions League tegen PSV (0-0 na verlenging, winst na strafschoppen), gaf het twee doelpunten weg in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Antonio Sanabria had Gijón al blij gemaakt met de gelijkmaker, maar Carlos Castro zorgde een minuut voor tijd zelfs voor een enorme stunt door ook nog de 2-1 te produceren.

In de eerste helft was Antoine Griezmann nog trefzeker. Door de gevoelige nederlaag kan FC Barcelona verder uitlopen in de Primera Division. De landskampioen heeft nu al acht punten voorsprong en kan dat gat later dit weekend vergroten naar liefst elf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen