Zakelijk Leicester City dendert door, Chelsea nipt gelijk

Jw
19 maart 2016, 18:03

Leicester City heeft zaterdag de druk bij Tottenham Hotspur gelegd. De trotse koploper van de Premier League won voor de derde keer op rij met 1-0, waardoor het uitstekend op koers blijft liggen voor de eerste landstitel in de clubgeschiedenis. The Foxes wonnen dit maal van Crystal Palace. Cesc Fabregas redde ternauwernood een punt voor Chelsea tegen West Ham United (2-2).

In de 34ste minuut kwam Leicester City al op voorsprong. Topscorer Jamie Vardy gaf de bal strak voor, waarna zijn eveneens gevreesde kompaan Mahrez het koelbloedig afrondde (0-1). De tandem liet in de combinatie opnieuw zien goud waard te zijn voor Leicester City, dat vervolgens kon leunen op de betrouwbare defensie. Door de overwinning is de voorsprong op Tottenham Hotspur vergroot naar acht punten, maar de Spurs komen dit weekend nog in actie tegen AFC Bournemouth.

De Spaanse technicus had op slag van rust ook al zijn waarde bewezen uit een standaardsituatie. De middenvelder krulde een vrije trap op kundige wijze langs doelman Adrian. West Ham United gaf door toedoen van Fabregas twee keer een voorsprong uit handen, die waren opgebouwd door treffers van Manuel Lanzini en 'supersub' Andy Carroll. Chelsea en West Ham United blijven op de ranglijst staan waar ze vandaag begonnen, namelijk op respectievelijk plek tien en vijf.

Overige uitslagen:

Watford - Stoke City 1-2

West Bromwich Albion - Norwich City 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen