NAC wint met tennisscore: "Nu op naar plek twee"

19 maart 2016, 10:53

De titelstrijd is door het sterke seizoen van Sparta wel zo'n beetje beslist in de Jupiler League, maar het gevecht om plaats twee ligt daarentegen nog volledig open. VVV Venlo, FC Eindhoven en NAC Breda hebben alle drie prima papieren om achter Sparta te eindigen. NAC, dat vierde staat, won vrijdagavond met 3-6 van FC Den Bosch en daardoor heerst in het kamp van de Brabanders ineens veel vertrouwen.

De klinkende uitzege doet NAC goed, zegt Marinus Dijkhuizen op de clubsite. "We houden een goed gevoel over aan deze wedstrijd. Ik heb mooie goals gezien en we zijn teruggekomen van een achterstand. Dat zagen we niet vaak dit seizoen", zegt de coach. "Dat is de grootste winst van vanavond. Nu op naar de tweede plek. We kunnen er nu naartoe en dat is positief. Dit geeft een goed gevoel de komende weken."

Verdediger Kenny van der Weg zag dat de goals aan beide kanten gemakkelijk vielen. "Dit was een doelpuntenfestijn, ja. Aan beide kanten werd er soms matig verdedigd. Wij toonden echter wel karakter na de tegendoelpunten. De drie tegengoals waren onnodig, maar we moeten positief kijken: we creëren de kansen en maken ze af. De rode kaart kan een breekpunt zijn, maar ik geloof dat we ook zonder die kaart hadden gewonnen. Voor mijn gevoel gaat 4-4-2 steeds beter lopen, maar soms er klopt er iets niet helemaal. Dus we moeten eraan blijven werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen