SC Cambuur en Roda JC willen zich herpakken

18 maart 2016, 17:46

SC Cambuur gaat zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade voor eerherstel, na de nederlaag op bezoek bij Heracles Almelo van vorige week. Omdat De Graafschap in die speelronde won van Roda JC zakte Cambuur naar de laatste plaats.

Keizer: "Roda heeft fysiek sterke ploeg"

Keizer weet wat er beter moet ten opzichte van afgelopen weekeinde tegen Heracles. "Na rust staan we met teveel man voor de bal en dat wordt meteen afgestraft", legt hij uit. "Om wedstrijden te winnen zal je negentig minuten lang optimaal scherp moeten zijn. Dat lukte ons thuis tegen PEC Zwolle (1-0, red.) en dat zal morgenavond met de steun van onze supporters weer moeten." Keizer mist tegen Roda JC de zieke Noureddine Boutzamar en geblesseerde Marlon Pereira.

Roda JC heeft Van Peppen terug

Roda-coach Darije Kalezic verklapt alvast dat hij tegen Cambuur voor een andere tactiek kiest dan tegen De Graafschap. Roda speelde op De Vijverberg met drie verdedigers, maar keert in Leeuwarden terug naar het 4-4-2-systeem en wil ook aanvallender spelen. "Cambuur is een goed voetballende ploeg, we moeten ze niet in hun kracht laten komen", aldus Kalezic bij 1Limburg. "Ze hebben ook zwakke plekken, anders zouden ze niet onderaan staan. Daar moeten we gebruik van maken."

[photo,96403,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen