Stoke verlengt met sterke goalie, Kompany lang eruit

18 maart 2016, 15:58

Stoke City is erin geslaagd om Jack Butland nog jaren voor de club te behouden. De 23-jarige doelman, die tot de definitieve selectie van Engeland voor het oefenduel met Oranje behoort, heeft zijn contract bij The Potters tot de zomer van 2021 verlengd. Hiermee zet hij de kroon op een uitstekend seizoen, waarin hij de omstreden nummer één onder de Stoke-lat is geworden.

"We zijn zeer verheugd met het feit dat een speler van Jack zijn kwaliteit een meerjarige verbintenis getekend heeft. Hij heeft alle verwachtingen overtroffen", aldus Stoke-directeur Tony Scholes op de clubwebsite. In een eerder stadium verbonden Giannelli Imbula en Bojan Krkic zich ook al voor meerdere jaren aan Stoke.

Kompany lang 'out'

Ondertussen is er in Manchester iets meer duidelijk geworden over de kwetsuur van Vincent Kompany. De aanvoerder van Manchester City dreigt zes tot acht weken aan de kant te staan wegens een kuitblessure. Dat heeft Marc Wilmots bevestigd. Ondanks de woorden van de bondscoach van België heeft Man City-manager laten weten dat hij hoopvol gestemd is dat Kompany dit seizoen nog in actie kan komen.

De 29-jarige Kompany stond dit seizoen al drie keer aan de kant wegens een kuitblessure. In totaal speelde hij daarom pas twaalf wedstrijden in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen